Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2012 Pazartesi

ERKEK MODASI 4



Sokakta, davette veya iş ortamlarında şık olmak beylerin de hakkı tabii ...

Erkeklerin çok fazla modayı takip etmediği söylense de sokaktaki görüntüler bu söylentileri yalanlar cinsten. Sadece kadınlara göre biraz daha rahat olmayı sever erkekler ama bu demek değildirki rahat veya salaş bir şıklık söz konusu olamaz! Aksine spor şıklık ta klasik takımlarla elde edilen şıklık kadar iddialı olabiliyor ...

Bu yayınımda derlediğim görseller de "Erkekler modayı takip etmiyor" veya "Erkek modası olmaz" diyenlere cevap verir nitelikte. Çünkü beyler davette ve iş ortamında oldukları kadar sokakta da oldukça iddialı ve stil sahibi. Bu arada erkek modası denilince akla yalnızca kıyafetler gelmemeli... Erkek aksesuarları da en az kadınlarda olduğu kadar bütünlüğü tamamlayıcı ve şık.

































26 Temmuz 2012 Perşembe

WEDGE SNEAKERS


Bu ayakkabılar bağımlılık yapıyor !

Isabel Marant ile başlayan Wedge Sneakers'ları bilmeyen duymayan kalmadı sanırım. Topuklu spor ayakkabı olarak tasarlanan Wedge Sneakers artık herkesin ayağında.

Alessandra Ambrossio, Rashida Jones, Beyonce, Kate Bosworth, Miranda Kerr gibi birçok ünlü isim tarafından da tercih edilen bu ayakkabılar, günlük hayatta topuklu tercih etmeyenler fakat boyunu biraz uzatmak isteyenler için iyi bir yöntem ;)

İşte Wedge Sneakers giyen ünlü isimler ve rengarenk Wedge Sneakers'lar...















20 Temmuz 2012 Cuma

SOKAK STİLİ - 7


Uzun zaman oldu sokak modasına dair paylaşım yapmayalı... O yüzden sizlere bol görselli bir yayın hazırladım :)

Sezon itibarıyla renk cümbüşünün yaşandığı bir dönemdeyiz. Kıyafetler, takılar, ayakkabılar, çantalar, gözlükler ve şapkalar... Tüm bu aksesuarları dilediğimiz gibi kombinleyebilir kendi modamızı yaratabiliriz her hâlükârda. Kendi modamızı yaratırken bir taraftanda bize ilham olması adına "Başkaları nasıl giyiniyor, hangi kıyafeti hangi aksesuarla kombin ediyor, hangi parçalar ve renkler en çok tercih ediliyor?"sorularına cevap ararız.

İşte tüm bu sorulara cevap arayanlar ve sokaktaki modayı merak edenlere ilham olur düşüncesiyle derlediğim görseller

Bir sonraki yayında görüşmek dileğiyle HOŞ KALIN